Hoppa till sidans innehåll

Seriespel


Nyheter hösten 2021

  • Golden point införs i seriespelet

Antal matcher

Lagen spelar en match per vecka och totalt 10 matcher under säsongen (om inget annat anges som information under den specifika serien). 

 
Upplägg

Seriespelet tillämpar divisionsindelning beroende på vilken nivå ni anmäler er. Ni kommer svara på en fråga vid anmälan där ni gör en kunskapsbedömning. Varje division innehåller 6 lag och efter fem spelade matcher görs upp och nedflyttning mellan divisionerna. På så sätt blir det jämnare matcher ju längre säsongen pågår. 

Matchformat

Speltiden är en timme och matchen spelas i 3 set. Lagen får poäng per vunnet set och delar på poängen vid ett set som inte hinner spelas klart. Se mer utförlig beskrivning under poängräkning. 

Flytta match

Vi har fasta tider bokade och kan inte flytta matcher. Lagen bör därför ha flera spelare registrerade i laget för att förhindra WO. Det är även okej att boka en egen tid att spela matchen på, se nedan. 

Boka egen tid

Matchen får spelas på en tid som lagen kommit överens om och bokat själva (behöver inte vara i samma hall som seriespelet spelas i). Maila ny speltid till This is a mailto link så kan vi justera tiden i spelschemat. När ni gör egna flyttar så får ni betala för den nya tiden själva. OBS! matchen måste spelas innan sista speldag för den omgången av seriespelet så att det inte påverkar upp och nedflyttning mellan divisionerna. 

Spelklasser

Samtliga serier består av en öppen spelklass där alla är välkomna att delta. 

Matchbollar

Hemmalaget står för bollar till match.

Regler

Utförliga regler om hur padel spelas hittar du här

Resultatrapportering

Det är båda lagledarnas ansvar att rapportera in resultat, vilket görs enkelt via inloggning i systemet.
Senast två timmar efter match ska resultatet vara rapporterat.

Medlemskap

För att delta i Korpen Göteborgs aktiviteter behövs också ett personligt medlemskap i Korpen Västerås som kostar 250 kr/person. Medlemskapet köps av respektive spelare i vårt nya medlemssystem.

Bjud in spelare till ditt lag: Så här gör du!


För mer information

This is a mailto link eller ring 0705105149

Uppdaterad: 09 SEP 2021 20:03 Skribent: Kent Meijer
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

Vasaboden Logga

Postadress:
Korpen Göteborgs Motionsidrottsförening - Korpen
Prästgatan 2
41666 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0705105149
E-post: kent@korpengoteborg....

Se all info