Hoppa till sidans innehåll

Korp- och Veterantävling 11 juli 2020


Välkommen till veteran- och korptävling på Slottsskogsvallen lördag 11 juli 2020 kl 14-18

Den gemensamma korp- och veterantävlingen på Slottsskogsvallen den 11 juli har mött stort intresse och vi hälsar alla anmälda välkomna till tävlingen

Men genom ändringar i tidsprogrammet har vi att kunnat ta in totalt 50 anmälningar - det viktiga är att inte mer än 50 personer vistas på tävlingsområdet samtidigt.

 

Välkommen!

Veterankommittén i Göteborgs Friidrottsförbund inbjuder, i samarbete med Sävedalens AIK och Korpen Göteborgs friidrottssektion till resultattävling för veteraner och allmän tävling för medlemmar av Göteborgskorpen.

Resultattävlingen, som är en sanktionerad tävling, är öppen för veteraner i klasserna M/K35 - M/K65 som är anslutna till någon av Svenska Friidrottsförbundets föreningar. Veteraner från klasserna M/K70 och uppåt tillåts tyvärr inte att delta enligt rekommendation från Folkhälsomyndigheten och Svenska Friidrottsförbundet.

Korptävlingen är öppen för alla medlemmar i Korpen Göteborg mellan 18-69 år. Här gäller alltså samma regler för högsta tillåtna åldersgrupp. Tävlingsklasserna blir i övrigt de vanliga i Korpen: för herrar från H20 (18-20 år) t o m H65 och för damer från D20 (18-29 år) t o m D50 (50 år och uppåt, i det här fallet upp t o m 69 år).

Anmälan görs senast söndag 5 juli 2020 via Track&Field.  Ange årsbästa eller fjolårsbästa i löpgrenar.
ANMÄLAN GÖR DU HÄR

OBS: korpdeltagare behöver inte ange åldersklass - Korpen delar in de tävlande i rätt klasser i samband med tävlingen. Efteranmälan i mån av plats gör på plats.

Anmälningsavgiften 100 kr gäller för hela tävlingen och faktureras av korpen till respektive klubb efteråt.

Efteranmälan dubbel avgift.

Tidsprogram kommer att publiceras på GFIF:s veteranhemsida och på Korpen Göteborgs friidrottssida strax efter att anmälningstiden gått ut. Preliminärt startar vi med 100 meter och har 800 meter som sista eller näst sista gren.

Grenprogram
100 meter
Kula
Längd
Höjd
800 meter

Restriktioner
På grund av coronaviruset kommer tävlingen inte att vara öppen för publik och Slottsskogsvallen är också stängd för andra än tävlande och funktionärer.

Antalet tävlande är maximerat till 40 personer så det är först till kvarn som gäller.

Grenarna kommer att avverkas på avskilda delar av Slottsskogsvallen. När man tävlat färdigt i en gren får man inte uppehålla sig inom tävlingsområdet förrän det är dags för nästa gren.

Övriga föreskrifter kommer att meddelas vid tävlingstillfället. Generella regler för idrottstävlingar finns att inhämta både på Riksidrottsförbundets och på SFIF:s hemsidor.

Någon försäljning av mat och dryck kommer inte att finnas vid tävlingen. Omklädningsrummen på Slottsskogsvallen kommer inte att vara tillgängliga.

Upplysningar
Karin Schön, GFIF:s veterankommitté
0733-308921
Kristjan Saag, Korpen Göteborg friidrott
0708-424397

 

 

 

 

Vasaboden Logga

Postadress:
Korpen Göteborgs Motionsidrottsförening - Korpen
Prästgatan 2
41666 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0705105149
E-post: This is a mailto link

Se all info